Śniadanie Wielkanocne nad morzem!
Śniadanie Wielkanocne
-
20 kwietnia 2025
-
godz. 8:15 – 10:15 oraz 11:00 – 13:00
189 zł / osoba – konieczna rezerwacja
MENU
Żurek na wędzonych żeberkach z jajkiem
Biała kiełbasa pieczona z szalotką i czosnkiem
Rolada z kaczki faszerowana musem truflowym
Schab wieprzowy z wędzoną śliwką w galarecie
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Domowy pasztet pieczony w wiejskim boczku
Jajka faszerowane, z avocado i creme fraiche /
z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem
Słodki bufet
Tarta z kremem cytrynowym, babka piaskowa pomarańczowa,
sernik pieczony tradycyjny z czekoladą, makowiec na kruchym spodzie, mini bezy z kremem waniliowym i owocami,
tartaletki z owocami
Cena: 189 PLN/osoba
Wymagana wcześniejsza rezerwacja.
Zadzwoń już teraz: 58 585 40 20 / +48 728 443 875
Specjalne Menu Wielkanocne al’a carte
-
20 kwietnia od godz. 14:00
-
21 kwietnia od godz. 12:00
Żurek na wędzonych żeberkach z jajkiem i białą kiełbasą
36 zł / 350 ml
Udo kacze konfit z modrą kapustą gotowana w pomarańczach z maślanymi gnocchi oraz sosem tymiankowym
64 zł / 540 g
Smażona perlica faszerowana musem truflowym z pommes puree z dzikim brokułem i sosem Regence
68 zł / 550 g