Śniadanie Wielkanocne

  • 20 kwietnia 2025

  • godz. 8:15 – 10:15 oraz 11:00 – 13:00

189 zł / osoba – konieczna rezerwacja

MENU

Żurek na wędzonych żeberkach z jajkiem

Biała kiełbasa pieczona z szalotką i czosnkiem

Rolada z kaczki faszerowana musem truflowym

Schab wieprzowy z wędzoną śliwką w galarecie

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Domowy pasztet pieczony w wiejskim boczku

Jajka faszerowane, z avocado i creme fraiche /

z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem

Słodki bufet

Tarta z kremem cytrynowym, babka piaskowa pomarańczowa,

sernik pieczony tradycyjny z czekoladą, makowiec na kruchym spodzie, mini bezy z kremem waniliowym i owocami,

tartaletki z owocami

Cena: 189 PLN/osoba

Wymagana wcześniejsza rezerwacja.

Zadzwoń już teraz: 58 585 40 20 / +48 728 443 875

 

 

Specjalne Menu Wielkanocne al’a carte

  • 20 kwietnia od godz. 14:00
  • 21 kwietnia od godz. 12:00

Żurek na wędzonych żeberkach z jajkiem i białą kiełbasą

36 zł / 350 ml

Udo kacze konfit z modrą kapustą gotowana w pomarańczach z maślanymi gnocchi oraz sosem tymiankowym

64 zł / 540 g

Smażona perlica faszerowana musem truflowym z pommes puree z dzikim brokułem i sosem Regence

68 zł / 550 g